03 September 2011

who's that chick ?


wahhh , lame tak update . Out of the blue , terase nak update .
sebenarnya macam ini .Apa yang korang buat bila menghadap lappy dan bukak internet ?
kalau aku lhaa kan ,

'''Jeng jeng jeng'''

First ! , aku on fesbuk pastu belek belek notification pastu biarkan terkulai *toiingtwink.
kedua , on pulak belog ni pastu modified sampai puas hati .BHAHAHA*gelaksetan
third , aku layan youtube dengar lagu lagu cambest dan yang penting BUKAN redtube  .
keempat , on semua account yg ade (tu kalau rajin~).
then , aku bace blog otai otai and senior yang gempak gempak tu .Jadi nanti takde lahh nampak ketinggalan sangat .
Last but not least , traning jadi stalker terHEBAT \\feberrett derr// .Tak semenggah betuii .ishh3.

tu je yang aku mampu buat .nampak camsikit kan .tapi berjam bhaii ~
korang amacam ?

till then .okbai 

1 comment:

Novelgurl said...

sme la kite ..haha ;P

p/s: sy bkn hantu k !=.=" n x hot...tp cool.. ~