10 March 2012

Banyaknya dugaan ~

assalamualaikum dan selamat sejahtera peeps :3
dalam kepala ni ada macam-macam nak cerita tapi tak tau nak start yang mana .
Ermmm , kata orang kalau kita jumpa seseorang pastu kita tak mampu nak cakap sepatah pun tu maknanya kita ada hati dengan orang tu ? ehh , yeke ?
entahh , nevermind . lupakan .
...............................................................................
sebulan di hostel ~
mestilah macam macam berlaku kan , tu pasal lah tak tau nak start dari mana .
pernah ada musuh ?
atau sesiapa yang dengki dengan korang ?
kalau ada , korang sekel je pale die -.-''
entahlah , semakin kita cuba jadi sesuatu yang terbaik , semakin ramai yang dengki plus tak suka .#ayat hypothesis . why ehh ?
adakah kerana mereka jeles ataupun "mereka" tidak mampu jadi seperti itu ?
kelakar sungguh "mereka" itu .#bahasabakupleasee
pendek kata , biarlah mulut manusia berbicara , sesungguhnya Allah maha mengetahui sedang kita tidak mengetahuinya :')
.......................................................................................
p/s: actually banyak cerita lagi nak share tapi lain kalilah , malas nak taip .hoho .bye :P

2 comments:

Rozuan Ismail said...

biaselah, kita tak boleh senangkan hati semua org

adiibmn said...

betul :)