01 February 2011

siri drama korea ?

act , aku dah ketandusan ideo nak menaip nehh.
tapi tetibe terpikir pasal drama korea yang dekat tv3 tu .
wah wah wah...tah sejak bile plak aku layan drama korea ni ?

aku pun tak pasti bile berjangkit penyakit korean .aku TERtengok dan stret jatuh hati !
cewahh .i loikkeee

 THANKYOU DRAMA TV3 :)

 ye laa , bile tengok budak pompan kecik ade AIDS dan tidak memahami erti AIDS .
ape korang rase ?
  Lee Bom(name budak pompan uhh),  diusianya yang masih kecil  harus merasakan kebencian dan ketakutan dari  orang-orang disekelilingnya akan penyakit AIDS.
punye laa sayupp mak aii .bukan die nak penyakit tu .tah mane mane datang tah .
kawan kawan dia plak , nak kawan dengan die .tapi kawan kawan die punye mak mak plak melebih lebih tak kasi kawan  . hah ! ni yang naik hangen ni .
**ehh , melebih emo plak aku .sorry2 .
aku malas nak citer lelebih , kang aku plak ter emo sangat sangat plak . so , drpd aku melenting sorang sorang mcm orang tak siuman baik korang tengok sendiri .ngee :D  
tengok jangan tak tengok . 
tak silap aku , drama ini dibuat tahun 2007 dan drama ini menjadi Drama Seri Terbaik Tahun 2007.

okbai .nak bw plak .
bye u OLL .haha :P

*bile aku bace balik entry ni , berbelit belit nak bace .haisshh .pening palo aku .tulis sendiri pun tak paham. korang cuba lah paham pahamkan ok :)

6 comments:

ila said...

cian bom tu kan..
de sakit aids

adieyb said...

tawu tak pe..

lalailusi said...

tau x pe..tadi baru first time tgk citer tu tapi dah terlekat dah..

adieyb said...

haha .tahniah :) =.=''

sharifah syafiqah syed khadiron said...

huaaa. aku tak tgk pun. kesian kan aku. HAHAHA :D

adibbb, tolong lagi sekali. kali ni mcm mana nak download GIMP. bg link GIMP tu. aku salah download.

adieyb said...

haha .nak buat plak ? jap2 .