29 May 2011

Blog korang akan dipadam dan malware berleluasa ?

Blogger akan tamat .wth ?

okayy ni benda paling penting korang kene tawu .
aku rase dah ramai kot yang tahu pasal berita yang menggemparkan dunia blogger ni .
 yahh , google akan memadam akaun blogger yang tersayang tu selepas 25/06/2011 sekiranya korang tak tukar email ID korang kepada email google (gmail) .
GRRR , mengerikan = =''

jadi untuk menyelamatkan keadaan , korang buat laa gmail ye .
tak tahu nak buat macam mane ? nah amik tutorial ni .



next topix,
Malware

ape benda alah tu ? tu sejenis virus .disebab kan aku dah berpengalaman terkene benda alah haramkejadah ni .so aku nak share kat korang .
kepada sesiapa yang ade masukkan gadget "save energy tool" tu , kalau boleh sila buang .benda alah tu laa yang telah menjahanamkan blog korang .kalau sesiapa yang jadi mangsa selepas nie , korang boleh gi sini .


korang , korang, korang ,cuti sekolah pegi mane ?

4 comments:

Cik COKLAT said...

trimass sbb berkongsi cerita (:

adieyb said...

hahaa .welcome :)

aina said...

alaa~ taley ilang lah malware uh T.T
da delete da save energy , da ikod tuto uh tp tp , ta jadikk . bdw , tengs bg tuto :)

adieyb said...

ohh , no hal laa .try lagi :)