29 May 2011

400th followers !

Bismillahirahmannirahim :)

okayy , aku nak stret to the point nie .nak cepat .kang ada appointment .HAHA 
*gebang je lebih tu .

okayy , back to topic .Act , aku nak wish bebanyak thanks kat cik coklat sebab menyempurnakan 
followers dalam blog nie .
memang laa aku "tak mengharapkan" follower .
aku bukan amik kesah sangat .tapi sebab die pengunjung bertuah .
so , biar laa ade gimik sikitkan .heheee .
ok cik coklat , sila amik hadiah ni .
sorry arr , tak laa cantek mane .nak cepat .harap sudi amik laa ye :)


jemput lah hamik bende alah ni .jangan risau , jangan resah , jangan segan .hamik jee .
buat mcm rumah sendiri*

terima kasih :)

6 comments:

Cik Azizah said...

tahniah dah 400 pon..happy berblogging ^^

adieyb said...

haha .ty :) hppy berblogging too :)

ZATTY ZAWANI ZAIDI said...

congrates ek....aku ni bile la nak jejak macam kaw..100 pon tak sampai lagi...

mane aci camni IA,aku nak gak:P

adieyb said...

sabar ye .sabar tu separuh dari iman ~ heheee

Cik COKLAT said...

copp ! tgh ckp psal spe ekk ?

HAHA xD

Kana Sakura aka Ain said...

kita nk jadi follower yg ke 500 bleh! hehe , lpastu buat award! XD