28 December 2010

Hantu jenis ape yang korang nak , kalaw ditakdirkan bertemu ?

salam petang nak ke malam ;)
hari ni .aku nak tanye korang pasal "hantu jenis ape yang korang nak , kalaw ditakdirkan bertemu ?
HAHA .macam gile je .

okeh2 .kalaw aku :
  1. nak yang hot :)
  2. rambut rebonding and kasi curl sikit .
  3. then ,bulu mata double :))
  4. pakai Heels & Wedges .4 inci punyaa .
  5. last , dressup town nye .
kalaw ini hantu yg aku jumpe .sure tak lari kowtt :P
korang lak ?
kasi komen kat bawah tu ea ;))

13 comments:

Fiqah Alias said...

klo fiqah...dtgla hantu apa pon..kompem..perghh..pitam dulu..huuu~

ieka said...

pontianak . sebab rambut dye lawa . haha
lagy 1 toyol , sebab dye chomel . haha :)

FatinHud=) said...

Nak hantu yang muka macam lee donghae. kim bum ponn boleh. taemin ok jugak :P hantu comel . haha.

Anip™ said...

aku nak pontianak..yg cun2 macam lisa surihani..ahhaha

Latest Entry :
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !
-> Apa Kaitannya Games Island Trible Ini Dengan Idola Kecil 3, Pelik ?

adieyb said...

fiqah : takpe2 .kasi doa byk2 okeh .hohoho

ieka : ermm .toyol tu kalo wane unggu lagi bestt :)

fatin :haha .mcm tu pun ade ? okeh2 .kalo mcm tu kim salam kat dorang ok ;)

anip : kalaw macam tu , adibb pun nak gakk !HAHAHA .ohokk3 .

Anonymous said...

hantu yang mcm brad pitt la ;)

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ said...

i nak vampire , ehh itu hantu ke ?

adieyb said...

hantu laa tu .cume skang daa byk yg moden .huhu ;)

Cik_Shiqah said...

nak jumpa HANTU MAKAN!
hahaha =))

adieyb said...

haha .kalaw jumpe hantu makan .bole join makan skali kan kan kan ;))

cik zaza said...

aku nk jumpa pontianak yg sudah dipaku tngkuknya.dikira tak rase2nye? hehe

adieyb said...

hoho .bole laa kowt .sebb kalaw dipandang dari bawah ,steal tak de kaki ;)

adieyb said...

*still