14 August 2011

Macaron Dorayaki

What ? dorang cakap benda alah ni sedap gilakkk . 
wahhhh , ni yang buat aku terasa nak makan nie .*puasa puasa .
sekali pandang macam dorayaki doremon tu kan . Sebijik macaron tu 3.00 Ringgit Malaysia wohhh. Mahal gak lah bagi aku. sebab dia kecik tetenot je.Mengikut friend-friend cakap , menatang ni manis teramat sangat , tapi tersangat lahh sedap *arrgghhh terliur .
Kalau korang tanya aku, hape je lah yang tak sedap kannn~ 
Kalerful benda alah ni kalau tak percaye search kat google MACARON .okay .
asal pada semalam aku asyik cerita pasal makanan ni ?

2 comments:

ZWAN SABRI said...

ek eh, x penah makan lg makanan ni.. btw, nampak sedap.. nak trylah nanti tp xtaw nk beli kat mana.. ni slalu ada juai kat mana ek? HUHU


MySuaraBlog: Cahaya Matahari Rangsang Hormon

adieyb said...

hahaa .kat melaka pun takde .kat One utama KL adelahh .