13 August 2011

waaahhhh .dasyat dasyat .


Ekkcelli , takde ape-ape pun . saja gatal tangan nak update .
tengok gambar tuhhh . bukan main lagihh .huuuiihh .
aku dah tak tahu nak buat ape dah .rase macam nak hentak-hentak pale kat dinding .
Rase menyesal pulak tolak pelawaan MEGAN FOX waktu dia ajak keluar DINNER hari tuh .
Errrrgghhh .nyesal nyesal nyesal *tangan didada mata ke atas .

 Harituh ada exam .paper ADD MATH jangan cakap lahh . comfemremfem masuk longkang .
tolong aku friend-friend oiii .sape ada TEMA untuk blog yang dah macam hantu ini .
somebody HELP me .

4 comments:

ZWAN SABRI said...

ek eh, nak tanya nii.. camna nk upload gambaq yang begerak gerak macam gambaq tuu? HUHU


MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

adieyb said...

cari je gambar yang berformat "GIF".kat google banyak .pastu upload macam biase .bile dah keluar kat post nanti dia gerak-gerak laa .

yuyueyuliana said...

gudluck eh exam ! :)

adieyb said...

hahaaa .terima kasih daun keladi :)