22 January 2012

Dreams


Entah kenapa dua tiga hari ni aku asyik mimpi bende pelik pelik je .yelaa , mungkin salah aku gak sebab tak basuh kaki or whatever yg sewaktu dgnnya .tapi yang menghairankan mimpi ni lain macam sikit .bukan mimpi yang basah or kering tu .tapi mimpi apa yang aku selalu terpikir .paham ? errkkk , komfem tak paham .nevermind .

mimpi tu seolah olah sambungan dari kehidupan seharian aku .mimpi yang tidak mungkin jadi kenyataan .macam ni laa , katekan kau ada minat sorang , then mmg orang tu dah berpunya laa konon konon nya tapi dalam mimpi kau dapat orang yang kau nak tu ! perghhh best kan :)
macam tu laa lebih kurang mimpi aku .pewiiit .semua yang aku nak dapat even DALAM MIMPI JE kot .
tapi , ada seteng seteng part tu mimipi tu jadi seram .GRRR , tu yang paling tak best .
Dan yang COOL nya semalam mimpi sumpah best gila dowhhh .huhu
tak boleh laa cerita kat sini nanti ada plak mulut mulut sumbang mahram yang kecoh bagai nak tutttt gi heboh kat school .errrkk , tak sanggup .

Kadang kadang , apa yang kita mahu tak semua jadi kenyataan dan mungkin hanya harapan palsu .dan tak mungkin cinta yang salah dan berdosa dapat diterima Allah .

ramai orang cakap "cinta tu datang tanpa diundang "
betul , tapi kita tak boleh salahkan perasaan tu sebab tulah fitrah manusia .fitrah  dan naluri .
dan yang perlu dijaga ialah NALURI dan NAFSU agar cinta itu menjadi suci dan mendapat keredhaan NYA .
tapi , bagaimana kalau cinta itu memang tak boleh berlaku sebab....errkkk , takpe lah .buat pe nak cite kan .hew heww .chill chill :')

okayy ,
the moral of the story , Jangan salahkan cinta yang tak diundang kerana itu fitrah manusia .cuma jagalah naluri dan nafsumu agar ia menjadi suci dan cintailah ia kerana ALLAH .ameen .

No comments: