22 January 2012

Kau pehal ni ?

before aku tulis dengan lebih panjang dan mengarot .bagi korang yang tak suka jiwang jiwang bagai ni sila main jauh jauh sebab entry kali ini berunsur KEMELUATAN yang melampau.
please understand me .hope .
aku ingat lagi tarikh haritu .18/01/12 .
aku cuma nak bergurau dan tak lebih dari tu .tapi malang .dia take serius .maybe , who knows .
aku cuma block jalan dan niat bergurau dan apa yang dia cakap "KAU PEHAL NI ?"
errkkk , terdiam seketika .sapa boleh tahan kan .hurmmm , stret masuk kelas dan tiba tiba air mata keluar sendiri .entah , mungkin takdir  :'(
 the moral of the story JANGAN terlalu berharap .
the end .
.................................................
EHEMBEKK : ehhh , cerita apa ni ? tak paham GILA .
AKU : enntahhh , aku pun tak paham .hew hew :P
sorry .

2 comments:

cik ziqa said...

maybe dia dalam bad mood. or maybe gurauan anda salah timing.

cuba sehari dua lagi, anda tegur dia balik. mungkin dia back normal.

:) happy holiday dik !

adiibmn said...

a'ahh .mungkin juga .ataupun....hurmmm .ehh takpe laa .btw , thanks kak :)