22 January 2011

bercelaru !

yeah , memang bercelaru .
7 februari saat yang mendebarkan .
cett ! mcm mane laa boleh dapat .
rezeki kan .tak baik menolak .
mcm mane ni ..
bersediakah aku ?
mcm mane nanti aku nak menghadap muka sorang-sorang yg mungkin aku tak kenal langsung ?
nak ke dorang kawan aku ?
huh~
persoalan yang tak tersoal*mengong jap =.=''
sbp , betul ke kaw besedia nak terima aku ?
GGRRRWW !

11 comments:

-[f]a[r]i[z]_m[e]- said...

amacam ?
weh , bt kan bende ni kat blog kau ?
bole ?

cik zaza said...

plkn ke??huhu

adieyb said...

farith : aku ta paham ? buat kan kat aku ?

cik zaza : bukan2 .sekolah berasrama penuh .

syafiqah khadiron said...

tahniah babe. im proud of you. nnt jgn lupa aku. HAHA :D

kau tak update blog siap kau, aku gi carik kau kat SBP.

Nurza Diana said...

dpt sekolah mane?

adieyb said...

shaff khadiron :haha .roger2 :)

nurzanizadiana :aku dapat mozac ..

aNnE said...

sbp okay apa..dah lama2 nanti okay lah :)

adieyb said...

anne : entah laa .masih tak besemangat lagi ..

kechik :) said...

tahniah laa mok . aku doakan kw berjaya dunia akhirat . jgn lupe iteowg dah laa :)

adieyb said...

haha .tak lupe punye..

Nurza Diana said...

congrats..mozac is one of the best school..