01 January 2011

Hah ? kini berwajah baru ?

tajukk tak boleh blah lansung .bajet macam best je .hukk hukk .

sempena tahun 2011 ni , mesti laa kite nak bertukarkan .huhu .
so , aku amik keputusan nak laenkan sikit blog ni .

tapi aku tengok , macam sikit lebih kurang yang mcm haritu je ?


tengokk arr .semua same je .haha .tukar warna ngan beberapa ayat yang tepilih .
so takde laa nampak bosan asikk pandang yang warna merah je .nak tukar selara sikit kasi oren gituu ;P

alahaaii , lusa dah nak skola .malas betol .tapi excited punn ade gakk .
perasaan yang
 bercampur-baur*suka hati je aku buat ayt .tah betul ke tak .hehee
okeh .have fun okeh dengan wajah baru ni okeh ;)
*aku tawu tak lawa .tak yah laa kutuk .hehee :D

12 comments:

syafiqah khadiron said...

hahahaha. hidup memang palat tu macam biasa dengar je. cerita KAMI kn. hahahaha. comel je header

adieyb said...

a'ah .memang pun .aku tiru bulat2 .haha .aku minat gile citer tu ;)

Nabihah-N said...

Nice one. ^^

adieyb said...

haha .thanks ;)

syafiqah khadiron said...

ouhh. bagus bagus. sebaik tak tiru cerita aku masih dara. ' jangan sampai ternoda '. hahahahaha

adieyb said...

hahaha .boleh gak .rasenye mcm nak wat mcm tu lak ahh ! ahaakk. :P

cik zaza said...

nice!.. walaupun tak byk yg berubah..huhu

adieyb said...

haha

sekamar rindu said...

salam....


comel header awak tu..

***follow ur blog..**154

adieyb said...

hoho .thank ;)

syafiqah khadiron said...

adibb gatal. hahaaha

adieyb said...

mane ade gatal -.-'' .kalaw gatal kasi garukk arr .haha