31 January 2011

Perhatian ! serius ni. heheeee :D


kepada semua yang tengah blogwalking kan kan kan ,
ermm , jangan lupa tinggalkan link blog korang ya !
nanti sape gak yang susah kan ? aku gak ..

bukan nye apa , aku teringin sangat nak tengok blog hampa hampa semua  .huhu .
so , rajin rajinkan lah meninggalkan link a.k.a url hampa  .
memang lah ramai yang tinggal kan link , tapi ada yang aje tak betol and so on .
kadang kadang blog not found laa , halaman tidak wujud laa .memacam .pelik sungguh =.=''.
ada tu sampai keluar gambar tettttttttttt*
jadi biarlah bebetul .
contohnye , bile dekat shoutbox uhh , tulis mcm ni : http://website korang .
dan bukan email korang .

aku tak pakse , cakap je :)

tu sahaja , heheee .just remind .
okbai .happy BW .

9 comments:

Umar Faruq said...

dewd!!! ni link blog aku.. hehe..
http://red-kamikaze.blogspot.com/
haa.. kompem ade..

adieyb said...

okeh2 :) thanks bro..

anamizu said...

aah betol3..
kt blog cik ana pun slalu jd cmtuh..
"blog not found" =.=

recent post : |drama gemilang buat kat mane???|

adieyb said...

heheee .senasib :)

loving_you said...

oke..meh dtg sini....
jenjln petik bunga rose buat mandi munga...

http://inikepunyaansaya.blogspot.com

adieyb said...

orait ! :)

CemPaKa SiReH said...

jln2 tmbh koleksi bacaan :)
http://cempakasireh.blogspot.com/ tQ

adieyb said...

haha .orait :)

fatin said...

belog-fatin.blogspot.com . haha , nak jugak tinggalkan link :D