30 January 2011

takde benda pun ! heeee :D


tadi jejalan kat banglo pak cik google kejap .
tetibe tarnampak gambar yang kat atas ni .
bagus ar mamat ni .
kan bagus kalau aku boleh transparentkan diri aku .*akibat TERbyk tengok cartoon .
nanti bole jadi spy .
tadi bukan main banyak lagi  idea nak menulis .bila dah taip semuanya hilang  ! cett toll .
hurmm .kalau aku dok KL kan bestt .kat sana ada macam macam .nak hang out pun merata rata tempat .
pastu banyak artis , boleh teserempak kat mane mane jee .
KL tunggu aku , aku nak keja kat sana ;)
lambat lagi =.=''
act , takde pape pun nak tulis , sekadar membuang masa di pinggiran*mengarutt.
okeh laa geng , dah malam .nak masuk sleep slepp .
night :)

14 comments:

Hidayah Othman said...

tpi kdg2 dok KL ni xbest gak...sy mcm nk kua dri KL ni..haha..mcm semak sgt..klu skdr jln2 ok je KL ni..

ZWAN SABRI said...

Hebatla gambaq tuu.. ;)

adieyb said...

hidayah othman : ermm ye ke ? best kan .

zwan sabri :heheeee .google bagi ;)

CikRose said...

Unik

adieyb said...

heheee .a'ah .unik kan ;)

Senorita Vampire Macho said...

fuyoo ! bagus .hihi

adieyb said...

haha .tah ape yg bagus .heheee :D

d_tieah said...

Nak tramsform ek?
Kalo boleh, aku org 1st kot..
Haha..

adieyb said...

haha .bole buat geng ni .haha

Anonymous said...

As salam...bw dr shabat blogger...smart dan kemas blog nie...ringkas tapi padat

Entry terbaru ►Sukan : Chong Wei vs Lin Dan (Terbuka Korea )

adieyb said...

haha .thanks bro..ringkas tu ringkas .tapi ..padat uhh tak kot .heheheeee :D

Shaofie said...

nice blog bro. keep it up!. blog memang nice.

adieyb said...

thanks ! heheeee

anamizu said...

semart3!! like3!! hihi

cik ana folow here too ya ;)

recent post : |drama gemilang buat kat mane???|