30 January 2011

takde benda pun ! heeee :D


tadi jejalan kat banglo pak cik google kejap .
tetibe tarnampak gambar yang kat atas ni .
bagus ar mamat ni .
kan bagus kalau aku boleh transparentkan diri aku .*akibat TERbyk tengok cartoon .
nanti bole jadi spy .
tadi bukan main banyak lagi  idea nak menulis .bila dah taip semuanya hilang  ! cett toll .
hurmm .kalau aku dok KL kan bestt .kat sana ada macam macam .nak hang out pun merata rata tempat .
pastu banyak artis , boleh teserempak kat mane mane jee .
KL tunggu aku , aku nak keja kat sana ;)
lambat lagi =.=''
act , takde pape pun nak tulis , sekadar membuang masa di pinggiran*mengarutt.
okeh laa geng , dah malam .nak masuk sleep slepp .
night :)

14 comments:

Hidayah Othman said...

tpi kdg2 dok KL ni xbest gak...sy mcm nk kua dri KL ni..haha..mcm semak sgt..klu skdr jln2 ok je KL ni..

ZWAN SABRI said...

Hebatla gambaq tuu.. ;)

adieyb said...

hidayah othman : ermm ye ke ? best kan .

zwan sabri :heheeee .google bagi ;)

CikRose said...

Unik

adieyb said...

heheee .a'ah .unik kan ;)

Senorita Vampire Macho said...

fuyoo ! bagus .hihi

adieyb said...

haha .tah ape yg bagus .heheee :D

d_tieah said...

Nak tramsform ek?
Kalo boleh, aku org 1st kot..
Haha..

adieyb said...

haha .bole buat geng ni .haha

►AdamXis◄ said...

As salam...bw dr shabat blogger...smart dan kemas blog nie...ringkas tapi padat

Entry terbaru ►Sukan : Chong Wei vs Lin Dan (Terbuka Korea )

adieyb said...

haha .thanks bro..ringkas tu ringkas .tapi ..padat uhh tak kot .heheheeee :D

Shaofie said...

nice blog bro. keep it up!. blog memang nice.

adieyb said...

thanks ! heheeee

anamizu said...

semart3!! like3!! hihi

cik ana folow here too ya ;)

recent post : |drama gemilang buat kat mane???|