28 January 2011

errr .susah betoi nak kuar !

huh .harini buat medical checkup *ehh betoi ka aku eja ?
pape je laa .awal awal pagi aku dah bangon .awal laa sangat .heee .
pastu siap siap arr kan .gosok gigi tak mandi .ehh .mandi mandi

okeh2 .sampai je kat sana .g laa amik no giliran .
tapi tak lame tunggu .coz ada org dalam .bestt siall .
senang sikit keje .
ujian petama , pi kencing .apak dye , mane boleh pakse pakse .dah la susah nak kuar air kencing uhh .
dye suruh aku minum air lu *byk aku teguk mengharap kan kencing uhh keluar .hehehee

sementara tunggu nak terase tekencing .
 g laa x-ray .perghh sejuk mesin uhh .
x-ray done :)

then g laa wat check mata .
mata done ,jantung done  ;)
pastu check gigi.
gigi pun okeh .dah laa ramai nurse cantikk .takot aku .mcm mcm dye tanye .
siap dapat pujian agi .tak bole blah betol.kembang aku , sebaek tak koyak seluar kat situ =.=''
gigi done :) *twinkwinkk .

pastu pegi  try kencing lagi .
teran sane teran sini .pergghh ! tak nak kuar gak .degil betoii .
 "mampuih laa aku , awat hang taknak kuar nii"

eeeehhhhh , nak kuar arr .
hah ! amik kau , penuh secawan kecik .heheheeee .
lega huh~

last skali g jumpe pegawai tah mane tah .nak die tanda tangan borang yg belambak uhh .
tu jee laa .
yang pasti tempat doktor gigi uhh bestt gile.

p/s: sebelum nak wat medical checkup uhh g minum sepuluh gelas or mug .senang sikit nanti .

10 comments:

kechik :) said...

wey ! na gak mcm raub dib . kw edit an aq gak . plissssss :(

adieyb said...

raub buat sendiri .aku aja pakai ym .kau nak buat mcm mane ? biar aku ajar .

syafiqah khadiron said...

tadi masa kt ntry punyalah ada idea nak tulis apa yg aku nak tulis kt comment kau ni.

sekali si kechik tu comment macam tu aku dah lupa nak tulis apa. HAHA :D

adieyb said...

haha .mcm2 .heheeee :D

syafiqah khadiron said...

ha, aku dah ingat, masalahnya, aku tkpyh minum air pun aku dah rasa nak terkencing. macam mana pulak tu? kena buad MC jgk ke?

adieyb said...

mc ? ape uhh .

syafiqah khadiron said...

medical check up my dearrrrrr.

adieyb said...

hahahaaa .

|| amira || said...

harharhar ,
apelah .
buat medical check-up untuk ape ni ?

adieyb said...

untuk ke sbp...